Leverans på 3-7 arbetsdagar

Fri frakt över 1000 kr

Kort till dop och namngivning

Våra dopkollektioner

Dopinbjudan och tackkort till dop

Att designa inbjudningskort till dop och namngivning hos oss är enkelt. Välj en av våra färdiga mallar, lägg in egen text och bild, granska och beställ. På Sweet Printery kan du välja en svenskdesignad dopinbjudan som trycks på ett vackert FSC-märkt papper på ett svenskt tryckeri. Vi har även matchande placeringskort, bordsplaceringskartor, bordsnummer och menykort som ni hittar här.

Våra inbjudningskort och tackkort till dop och namngivning trycks på ett vackert, matt 300grams Munken Polar papper. Vi har en minimumbeställning på 12 kort, därefter kan du som kund beställa fritt antal kort. Hos oss ingår alltid matchande kuvert, även dessa i pappret Munken Polar. Till våra kort som är gjorda som vykort med plats för adress och frimärke så ingår inte kuvert. Frakten är 79kr inom Sverige och vår leveranstid ligger på 3-7 dagar. Vi kommer inom kort att lansera fler serier med kort för dop och namngivning. Om du som kund föredrar något av våra bröllopskort så kan vi omvandla dessa att passa till dop/namngivning. Du är välkommen att kontakta oss med era önskemål här.

På Sweet Printery har vi även doptavlor, namntavlor och posters, perfekt som present vid dop, namngivning eller till en nyfödd. Du hittar våra posters här.