Bröllopsinbjudan Burgundy Blush med rosor och gröna kvistar

Bröllopsinbjudan Burgundy Blush har en handmålad akvarellillustration med rosor i burgundy och blush matchat med gröna kvistar och marinblå text.  I Kollektionen finns alla delar som kan behövas till ett bröllop; Save-the-date kort, bröllopsinbjudan, vigselprogram, festprogram, skyltar, bordsplaceringskarta, placeringskort, bordsnummer, menykort och tackkort.

Om bröllopskollektionen Burgundy Blush

Bröllopsinbjudan Burgundy Blush skapades med högsommarbröllop och höstbröllop i åtanke. Serien kan passa lika bra till slottsbröllop som bohemiska skogsbröllop, beroende på hur den matchas. Många har undrat kring valet av den marinblå texten, men den ger ett sofistikerat utseende till korten och tar upp trenden med blå kostymer i bröllopsföljet. Så tänkte vi när vi skapade serien, men ni som brudpar väljer så klart hur ni vill använda och tolka serien.

På Sweet Printery värnar vi om miljön, vi trycker våra kort på ett fint och miljövänligt papper på ett svenskt tryckeri. Leveranstiden är 3-5 dagar, Som kund kan du själv redigera och anpassa korten med egen text. Fraktfritt vid köp över 1000 kr.

Leverans på 3-7 arbetsdagar

Fri frakt över 1000 kr