Leverans på 3-7 arbetsdagar

Fri frakt över 1000 kr

 

Placeringskarta

Placeringskarta

Skapa en bordsplaceringskarta till ert bröllop

Välj en bordsplaceringskarta och lägg in era gästers namn. Märk ut borden med matchande bordsnummer som ni finner här.

Att sätta bordsplaceringen till bröllopet kan vara en utmaning. När ni väl har klurat ut det så har vi lösningen med matchande bordsplaceringskartor, bordsnummer och placeringskort. För att gästerna lätt ska hitta sina platser rekommenderar vi att ni sätter upp bordsplaceringskartor på flera ställen vid mottagningen. På det viset fördelas antalet gäster per karta och processen att gå till bords går snabbare och smidigare, något som toastmadame/toastmaster och köket brukar uppskatta. Våra bordsplaceringskartor trycks på ett 300 grams papper i A3-format. Bordsplaceringskartorna kan t.ex sättas i en ram, posterhållare, tejpas direkt på en vägg eller ställas i ett staffli.
Hittar ni en placeringskarta som ni tycker om men vill ändra något på är ni välkomna att höra av er så hjälper vi er. Vill ni ha er placeringskarta personligt utformad med t.ex en hästskosittning så startar våra priser på 600 kr inkl moms, tryck och frakt tillkommer. Priset beror på antalet gäster och hur ni vill att er bordsplaceringskarta ska vara utformad.
Att gifta sig är en stor och viktig händelse och vi hjälper er gärna att göra er dagen extra vacker genom matchande trycksaker, från save the date-kort, inbjudningskort, fest- och vigselprogram och mycket mer. På Sweet Printery värnar vi om miljön, vi trycker våra bordsplaceringskartor till bröllop trycks på ett FSC-certifierat 300 grams papper. Frakten är 79 kr inom Sverige och leveranstiden är 3-7 dagar. Vill ni ha er bordsplaceringskarta personligt utformad får ni räkna med leveranstid på 7-14 dagar.