Leverans på 3-7 arbetsdagar

Kuvert ingår

Vigselprogram

Vigselprogram

Vigselprogram till bröllop

Vigselprogram till ert bröllop. Välj en mall, redigera med egna texter och beställ. Era vigselhäften kommer inom 3-7 arbetsdagar.

Vigselprogram är något många brudpar väljer att ha för att gästerna ska kunna följa med i programmet under vigseln. Ordningen i vigselprogrammet diskuterar och beslutar ni tillsammans med vigselförrättaren. Vanligtvis sker detta fyra till åtta veckor innan själva vigseln. Klicka här för att se ett inlägg om vigselhäften från Svenska Kyrkan.  Man kan välja att ha ett vigselprogram till varje gäst eller att låta varje sällskap dela på ett program. Det betyder att man beställer ungefär lika många program som inbjudningskort, det kan vara bra att ha några extra vigselprogram då en del vänner och bekanta väljer att närvara vid vigseln.
På Sweet Printery trycker vi våra programblad till vigseln på ett vackert, matt 300 grams papper på ett svenskt tryckeri som värnar om miljön. Frakten är 79 kr inom Sverige och leveranstiden är 3-7 dagar. Ni skapar enkelt personliga program genom att välja en av våra mallar och redigera den med egen text. Hittar ni ett kort som ni tycker om men vill ändra något på eller i är ni välkomna att höra av er så hjälper vi er. Att gifta sig är en stor och viktig händelse och vi hjälper er gärna att göra er dagen extra vacker med matchande trycksaker, från save the date kort, inbjudningskort, fest- och vigselhäften och mycket mer.